Στο frisky.gr παίρνουμε πολύ σοβαρά τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα frisky.gr, στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ενημερώνει υπό την ιδιότητά της ως υπευθύνου επεξεργασίας ότι η ίδια ή και τρίτοι κατ’ εντολή και για λογαριασμό της (ταχυμεταφορείς σε περίπτωση αποστολής παραγγελίας, τεχνικοί ασφαλείας ηλεκτρονικών υπολογιστών) θα διατηρούν και επεξεργάζονται τα ανωτέρω προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά για τον σκοπό που περιγράφεται δίπλα από κάθε ένα από τα στοιχεία αυτά. Τα δεδομένα σας θα διατηρούνται στα αρχεία της επιχείρησης μας, η οποία έχει συμμορφωθεί με τα μέτρα ασφαλείας που τάσσουν οι επιταγές του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Η επιχείρηση μας θα διατηρεί στα αρχεία της τα δεδομένα σας για όσο διάστημα η συνδρομή μέλους σας είναι ενεργή και χρησιμοποιείται. Μετά το πέρας δύο ετών από την τελευταία χρήση αυτής, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν και η κάρτα μέλους σας θα καταργηθεί.

Με την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμπληρώνετε ορισμένα στοιχεία. Για αυτά τα στοιχεία μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να έχετε:

Δικαίωμα πληροφόρησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία στέλνοντας αίτημα στο info@frisky.gr και θα σας απαντήσουμε άμεσα (εντός 10 ημερών) από το αίτημά σας.

Δικαίωμα διόρθωσης – περιορισμού.

Έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε-συμπληρώσετε ανακριβή ή ελλιπή στοιχεία κάνοντας είσοδο στο λογαριασμό σας ή να περιορίσετε τα δεδομένα που συναινείτε να κατέχουμε.

Δικαίωμα εναντίωσης.

Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εάν δεν επιθυμείτε την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο διατηρούνται. Μπορείτε να εναντιωθείτε εάν δεν επιθυμείτε πλέον την επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς εμπορικής προώθησης ή την κατάρτιση προφίλ σας στην ιστοσελίδα frisky.gr. Η δήλωση μπορεί να σταλεί στο info@frisky.gr

Δικαίωμα Διαγραφής/ανάκλησης συναίνεσης.

Έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να αιτηθείτε τη διαγραφή σας από το αρχείο μας καταργώντας τη συνδρομή σας και διαγράφοντας τυχόν πόντους με αίτηση που μπορεί να σταλεί στο info@frisky.gr.